Morphe Brushes 35B | Collab met Make-up e.d.!

Nog een Morphe Brushes palette?? Yep! Aan mijn collegaatje Eva, die de blog Make-up e.d. heeft, liet ik mijn nieuwe Morphe Brushes 35O2 palette zien. Toen zei Eva zat ze het 35B palette nog heel graag wilde en heel toevallig: dat palette wilde ik ook heel graag nog hebben. Tijdens de vorige Morphe Brushes bestelling greep ik mis, ze kwamen precies weer terug in voorraad toen de bestelling al gedaan was. Helaas was het toen ook nog niet beschikbaar in de nieuwe UK shop. We namen weer een kijkje op hun site en tot onze vreugde was het Morphe Brushes 35B palette gewoon beschikbaar! In de UK shop! En een week later in ons bezit!

Morphe Brushes 35b

Het Morphe Brushes 35B palette heeft veel kleuren, 35 om precies te zijn! Misschien even schrikken, want dit zijn natuurlijk niet allemaal kleuren om dagelijks te gebruiken. Alleen vind ik het juist wel leuk om met kleurtjes te spelen!

Swatches Morphe Brushes 35B palette:

De kleuren zijn best wel intens! De shimmer kleuren voelen lekker zacht aan, de wat donkere matte kleuren voelen wat korrelig en poederig aan. Qua pigment is het allemaal dik in orde. Ik merk wel dat het nieuwe 35O2 palette betere kwaliteit heeft dan het 35B palette. Alsnog is het gewoon top hoor, maar die nieuwere paletten zijn dus nóg beter geworden.

Collab met Eva van Make-up e.d.:

Gezien Eva en ik hetzelfde palette hebben gekocht, leek het ons leuk om een collab te doen hiermee! We hebben samen blind zes kleuren uitgekozen en beide hier een look mee gemaakt. Kijk dus zeker even op Make-up e.d. om te zien wat Eva ervan gemaakt heeft!

Dit zijn de kleuren geworden die we blind kozen. Ze zien er geswatcht als volgt uit:

Ik ben gegaan voor de rood, roze en paarse kleuren op mijn bovenste ooglid en de turquoise en groene kleur op mijn onderste ooglid. Ik heb een kleine tutorial gemaakt van m’n ooglook.

Fototutorial ooglook met het Morphe Brushes 35B palette:

Ik breng de rode kleur aan in de crease en blend dit goed uit. Vervolgens breng ik de donker paarse kleur aan in de outer-v.

De paarse shimmer kleur breng ik aan op het eerste deel van het bewegend ooglid. Vervolgens breng ik de roze shimmer kleur aan in het midden van mijn bewegend ooglid. Hierdoor lopen ze net iets mooier in elkaar over.

Op de onderste wimperrand breng ik de blauw/groene kleur aan op de onderste wimperrand. De fel groene kleur voeg ik alleen toe op het binnenste deel van de onderste wimperrand en ook in m’n ooghoek.

Als laatste voeg ik mascara en eyeliner toe! De eyeliner is van Essence, en de mascara van Max Factor, False Lash Effect. Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik de poeder uit het Eyebrow Set van Catrice. Mascara en eyeliner maken een ooglook altijd helemaal af! Om hiermee zomaar naar buiten te gaan, kan ik me voorstellen dat hem toch niet helemaal is. Voor carnaval is een look als deze wel super geschikt natuurlijk! Lekker vrolijk en gek.

Een fel roze lipstick erbij maakt het helemaal af, wanneer je goed wilt opvallen! Dit is Plum Tuxedo van L’Oréal. Zeker wanneer je zoiets als dit met een themafeest of carnaval draagt. Wanneer je een heftige ooglook op hebt voor dagelijks of gewoon stappen, kan een nude kleur een mooiere optie zijn. Voor nu vond ik het wel leuk om er extra bij te knallen!

Verder draag ik hier als basis de True Match foundation van L’Oréal, de Liquid Camouflage Concealer van Catrice en de Get Picture Ready poeder van Essence. Op mijn wangen draag ik de Contour Powder van de Etos, blush van MUA in de kleur BonBon, en de highlighter Soft and Gentle van MAC Cosmetics.

Conclusie Morphe Brushes 35B palette

De kleuren zijn echt top in dit palette! Hele goede pigmentatie. Er valt goed te werken met de kleuren, ze blenden namelijk mooi. Sommige van de matte tinten zijn wel ietwat poederig. Het is handig is om bij dit soort kleuren en looks eerst de ooglook te maken en daarna pas met concealer en foundation aan de slag te gaan. Ik ben erg blij dat ik het 35B palette eindelijk in mijn bezit heb! Kijk ook zeker even bij Eva van Make-up e.d. welke look zij gemaakt heeft met deze kleuren! Ik kan alvast verklappen dat zij er iets heel anders mee heeft gedaan! Ik kom trouwens net tot de ontdekking dat de Beautybay.com het 35B palette nu ook verkoopt! Dat is een stuk makkelijker bestellen!

Bonus ooglook:

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

18 reacties

  1. Mooi pallete en wat een waanzinig mooie look heb je er mee gemaakt.
    Leuk om een nieuwe blog te leren kennen, make- up e.d. heb ik nu aan mijn lees lijstje toegevoegd.
    Zo aardig dat je hier over verteld.

    1. Dank je Herm! Was wel even een uitdaging ja! Ben ook maar gegaan voor de kleuren die dicht bij elkaar liggen om die samen te brengen. Was zeker een leuke samenwerking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge