Morphe Brushes 35M Boss Mood | Collab met Make-up e.d.

Instagram made me buy it!! Dat is hier letterlijk aan de hand. Er kwam een ad van Morphe Brushes via Insta Stories voorbij met een hele goede aanbieding: Dit 35M Boss Mood palette samen met het 25D Oh Boy palette met voor 23 euro. Dat 35M palette op zichzelf kost al 26 euro, wat dus neer komt op voor drie euro minder een gratis palette erbij. Ik appte meteen Eva van Make-up e.d. met een screenshot. Tot m’n verbazing zei Eva “Ik wil ze!” en de bestelling werd meteen geplaatst! 

35M Boss Mood

De verpakking is hetzelfde als bij alle andere paletten. Een zwarte plastic doos met Morphe erop, niet te moeilijk allemaal. Het gaat natuurlijk om de inhoud!! 

Dit palette heeft heel veel bijzondere kleuren en vooral heel veel bijzondere shimmers! Vooral ook kleuren die ik nog niet had. Super leuk om mee te spelen! En ook de reden waarom we dit palette wel zagen zitten!

 

Over spelen gesproken. Eva en ik vonden het leuk om weer een ooglook challenge aan te gaan met zes random uitgekozen kleuren. We gaan dus beide aan de slag met een ooglook met dezelfde zes kleuren. Dit keer hebben wij niet zelf de getallen (1 t/m 35) gekozen, maar hebben onze vriendjes ieder drie getallen gekozen. Dit werden de kleuren 7, 8, 11, 22, 24 en 29:

Hieronder geswatcht zie je de kleuren van boven naar beneden Transformer, Power Slayer, Confidence, Hello Sunshine, Stand Out en Sheen Stealer:

35M boss mood

Ik heb me er even op los gestaard welke kleuren ik waar zou gaan matchen. Het zijn niet allemaal kleuren die ik zelf bij elkaar zou doen, maar dat is ook het leuke van deze challenge. 

De uiteindelijke look:

Let’s go into the details! Te beginnen bij de challenge, de ooglook.

Ogen 35M Boss Mood look:

35M boss mood

Ik ben begonnen met de crease, en daar heb ik de kleur Power Slayer voor gebruikt. Ik heb de kleur vrij hoog richting mijn wenkbrauw aangebracht. Dit doe ik omdat ik een ‘cut crease’ van plan ben en anders zie je niks meer van de kleur terug. De tweede kleur die de crease in gaat voor meer diepte is Transformer. Deze kleur stopt richting de wenkbrauw eerder dan Power Slayer op deze manier creëer je diepte.

Met een fijn concealer kwastje heb ik concealer aangebracht op mijn ooglid naar buiten toe eindigend in een wing. Op de manier verhoog je je crease en krijg je een groter ooglid deel om mee te werken. Ideaal voor de ‘hooded eyes’ onder ons. Daarnaast poppen de oogschaduw kleuren nog meer uit door de concealer basis.

Vanaf m’n binnenste ooghoek naar het midden toe breng ik Hello Sunshine aan. Confidence breng ik op het andere deel van mijn ooglid aan naar buiten toe in de wing vorm. Met Stand Out blend ik de kleuren in het midden van mijn ooglid samen. Sheen Stealer gaat als laatste als een eyeliner op de onderste wimperrand en deze breng ik ook aan in mijn binnenste ooghoek.

De zwarte eyeliner is van Essence, de Super Precise Eyeliner en de mascara is van Catrice, Glam and Doll mascara. De wimpers komen van eBay.

Basis 35M boss mood look:

Als basis heb ik Liquid Camouflage Concealer van Catrice in de kleur 010 onder mijn ogen aangebracht en over al mijn onzuiverheden als basis. Verder heb ik geen foundation gebruikt. Wel poeder om het te setten, eentje van Rimmel, Stay Matte Powder in de kleur Transparent

Cheeks 35M boss mood look:

Ik heb vorm aangebracht in mijn gezicht met de contour powder van Etos in de kleur light/medium. De blush heb ik pas met korting gescoord en is van MAC Cosmetics in de kleur Style. Als highlighter heb ik Soft and Gentle van MAC Cosmetics gebruikt.

Lips 35M boss mood look:

Voor mijn lippen heb ik een combinatie gemaakt met drie kleuren. Alledrie zijn ze van Mac Cosmetics. Als eerste de Liptensity Lipstick in de kleur Beetroot. Daarover heen heb ik Velvet Teddy, een Matte Lipstick aangebracht en in het midden de Retro Matte Liquid Lipstick in de kleur Pearl Pink.

Conclusie Morphe Brushes 35M Boss Mood:

Ik ben echt mega blij met deze super spontane aankoop! De kleuren zijn allemaal net even anders dan ik al heb. De shimmers zijn stuk voor stuk fantastisch mooi. De meeste hebben een duochrome effect. De kwaliteit is super goed, het blijft mega lang op zijn plek zitten. Dus mocht je nog wat meer creatieve kleuren zoeken? Dan moet je zeker deze eens checken! Morphe Brushes kan je tegenwoordig gewoon online bij hunzelf bestellen. Vanaf 35 euro betaal al geen verzendkosten meer! Vandaar dat wij samen hebben besteld!

Kijk ook zeker even bij Eva wat voor look zij heeft gemaakt met dezelfde zes random uitgekozen kleuren!

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge