Morphe Brushes 35O2 | Nieuw favoriet palette!

Morphe Burshes, een merk waar ik nog helemaal niks van had. Wat me wel duidelijk was, is dat het goede kwaliteit is voor een vriendelijk prijsje. Vele bloggers en youtubers zijn er altijd erg enthousiast over! Toen het Morphe Brushes 35O2 palette uit kwam, dacht ik één ding: “DIE MOET IK HEBBEN!”. Ik sloeg dus mijn slag toen ik een Morphe Burshes groepsorder voorbij zag komen! In Nederland is hij namelijk nog niet te koop. Lees vooral verder als je wilt weten hoe dit palette er verder uit ziet!

morphe brushes 35o2

Hoe leuk! De kleuren hebben namen! Het palette heeft voornamelijk warme kleuren. Een paar kleuren zijn wel koeler en meer paarsig in plaats van oranje/warm. Toen ik een oranje look maakte voor Koningsdag, kwam ik erachter dat mijn groene ogen heel erg goed matchen met warme oranje kleuren. Er zit namelijk ook een klein beetje oranje in mijn ogen. Daarom wilde ik dit palette ook zo graag hebben.

Swatches Morphe Brushes 35O2:

Universal, Pure, Orb, Tan, Sizzle, Amber, Bronze

Flux, Contour, Heat, Ablaze, Sauce, Fire, Ruby

Zodiac, Polished, Spice, Terra Cotta, Brick, Rustic, Zippy

Dusk, Risky, Chesnut, Halo, Rich, Brave, In The Zone

Fawn, Stone, So Warm, Toast, Brunette, Muddy, Whiz

Het pigment is echt top, hier heb ik overal één veeg gedaan. De shimmers shinen enorm en hoe zwart is die zwart?! Ondanks dat de kleuren toch wel dicht bij elkaar liggen, heb ik er al een aantal verschillende ooglooks mee gemaakt. Op Instagram heb je al een aantal looks voorbij kunnen zien komen!

Eerste probeersel vlak voor werk:

Eerste kerstdag look:

Tweede kerstdag look:

Look tweede kerstdag

Crease: Orb
Outer-V: Brave & Muddy
Bewegend ooglid: Zodiac & Pure
Onderste ooglid: Halo
Binnenste ooglid en onder de wenkbrauw: MAC Cosmetics ‘Lightscapade

M’n ooglook van Tweede Kerstdag vond ik zó goed gelukt, dat ik het heel jammer vond dat ik het eraf moest halen voor het slapen gaan.

Mijn ooglook creatie speciaal voor dit artikel:

Morphe Burshes 35O2 - 13

Crease: Orb & Stone
Bewegend ooglid: Heat (zijkanten) & Sauce (midden)
Onderste ooglid: Stone
Binnenste ooglid en onder de wenkbrauw: Ofra x NikkieTutorials ‘Glazed Donut

De kleuren zijn in gebruik ook echt goed gepigmenteerd, ze blenden goed en mooi. De shimmers zijn ook echt heel mooi glitterig en opvallend. Als je ze nat aanbrengt zijn ze nog intenser!

Conclusie Morphe Brushes 35O2

Ik ben zó blij met dit palette! De kwaliteit is fantastisch, de kleuren zijn super mooi. Het enige minpunt is, dat er dus geen highlighter kleur in zit. De lichtste kleuren zijn daar nog te donker voor. Zelf vind ik het geen ramp, ik gebruik dan mijn reguliere highlighter ook onder m’n wenkbrauwen en in m’n binnenste ooghoek. Tegenwoordig is er een UK webshop voor Morphe Brushes. Het palette kost 23 pond. Vanaf 50 pond heb je gratis verzending en anders zijn de verzendkosten 7 pond. Dat scheelt enorm met Amerika als je alleen besteld, dan zouden de verzendkosten 20 dollar zijn plus kans op invoerkosten. Probeer altijd of de code “Nikkie” werkt voor 10% korting! Hij is nu ook beschikbaar bij Beautybay.com!

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

13 reacties

  1. Shit man! Wat een pigmentatie! Sommige kleuren vind ik wel op elkaar lijken, maar wat maakt het uit met zo’n palette. Ze staan je zoals altijd weer prachtig. Ik heb ook nog ergens twee Morphe paletten liggen. Toch maar weer eens erbij pakken. Maar ze zijn niet zo mooi als deze!
    Hennie heeft onlangs geplaatst: Review | Oogschaduw kwasten van SigmaMy Profile

    1. Ja klopt dat sommige kleuren op elkaar lijken! Maar toch net ff anders haha. Schijnt dat ze voor dit palette de kwaliteit nog ff omhoog geschroefd hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge