MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

Nog meer highlighters? Ja nog meer! Hierna houd ik echt even op hoor. De MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter leek me mooie budget highlighter, vandaar dat mijn oog hier ook op was gevallen. Ik heb mijn ouders deze mee laten nemen uit Engeland. Er is trouwens behoorlijk wat keuze in kleur! Ik laat je vandaag twee kleuren zien!

Peach Diamond MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

Er zit een super mooi patroontje in de highlighters. Peach Diamond is goudkleurig met een roze shimmer erin. Naar mijn smaak is hij net te veel roze. De naam Peach Diamond gaf mij een ander beeld. Ik had hem meer champagne met een peachkleur erin verwacht.

Op de bovenste foto draag ik niks en op de onderste draag ik de Peach Diamond. Moet zeggen dat het op de foto minder roze uit ziet, dan zoals ik het in het echt zie. Op de foto lijkt het wel goud/champagne met een peach/roze kleur erin. In het echt is ie toch meer roze dan goud. Je moet dus echt van roze houden op je gezicht om deze mooi te vinden. Ik vind roze tinten mij best mooi staan, maar combineer deze toch liever met nog een andere kleur of gebruik hem liever meer als een blush. Hij blijft wel de gehele dag zitten en is zowel subtiel als intens aan te brengen. De poeder is ook niet poederig, dus het product zelf is wel erg goed.

Pearlescent Sheen MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

Pearlescent Sheen is een koele kleur. Hij is zilver met blauw tinten erdoorheen. Deze had ik eigelijk ook anders verwacht. Meer als een lichte koele highlighter zonder zoveel blauw tinten erin.

Op de bovenste foto draag ik niks en op de onderste draag ik Pearlescent Sheen. Hier valt wel minder op dat er een blauwe shimmer in zit. In het echt zie je wel duidelijk een blauwe waas over je jukbeenderen gaan en zelf vind ik dit er heel onnatuurlijk uitzien. Wel leuk voor als je een themafeestje/festival hebt en graag eens wat anders wilt doen op je gezicht.

Links Pearlescent Sheen en rechts is Peach Diamond. Hier zie je wat duidelijker hoe de kleuren zijn. Pearlescent Sheen heeft echt veel blauw erin zitten en Peach Diamond veel roze.

Conclusie MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

Deze keer niet zo heel erg positief. MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter heeft me wat teleurgesteld. Deze kleuren leken me heel mooi, maar ik vind de ene te veel roze heeft en de andere te veel blauw. Van deze twee is Peach Diamond m’n ‘favoriet’. Die vind ik nog het meest natuurlijk overkomen en kan nog prima door als blush. Pearlescent Sheen vind ik alleen echt heel lastig te combineren en zou ik alleen gebruiken voor een themafeestje/festival. Het product zelf is wel goed. Ze blijven de gehele dag zitten en zijn niet poederig. De intensiteit is ook goed op te bouwen. MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter is voor € 5.99 te koop bij Kruidvat en in geselecteerde filialen. In de UK zijn ze £ 3.00 bij Superdrug.

Wat vind jij van de kleuren of heb je misschien zelf ook een MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter? Laat me vooral weten welke kleur dan wel bevalt!

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

21 reacties

  1. Jammer dat ze tegenvielen! Ik vind de Pearlescent Sheen op de foto wel mooi, maar ik kan me voorstellen dat wanneer hij in het echt wat blauwig uitvalt het toch niet zo natuurlijk meer oogt en je hem liever niet naar je werk draagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge