Make-up met mijn outfit matchen | Navy Grey make-up look

Vandaag was ik best wel content met mijn outfit. Dat terwijl ik helemaal niet zo fashionable ben. Ik ben nog altijd veel meer van de make-up. Ik zorg er gewoon voor dat mijn hoofd er goed uit ziet, dan valt mijn outfit hopelijk minder goed op 😉 Zwart is dan ook mijn favoriete kleur qua kleding. Voor vandaag geen zwart! Maar navy (net niet zwart) en grijs met een lila tint erin. Ook iets nieuws hier, ik ga dus mijn outfit laten zien! Om te matchen met mjin outfit heb ik een navy grey make-up look gemaakt. Ik had helaas geen instahubby beschikbaar vandaag, dus jullie moeten het doen met mijn spiegel!

Outfit of the day:

De navy kanten top met vlinder mouwtjes is van de Primark. De grijze tule rok is van Esprit. Het grijs is niet helemaal grijs, het neigt ook een heel klein beetje naar lila. Als laatste zijn de zwarte (shit toch zwart!) suède balarina’s van Tommy Hilfiger.

Navy Grey Make-up look:

Navy Grey make-up look

Dit is de totale make-up look geworden, laten we het eens gedetailleerd bekijken:

Ooglook Navy Grey Make-up look:

Voor de ooglook heb ik het Morphe Burshes 35b palette gebruikt voor de paars/roze en blauwe kleur. Het blauwe highlighting palette van de Action voor de zilveren kleuren. Het Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette voor een lila kleurtje.

De donkerblauwe top laat ik terug komen in mn outer-v. Dit een donkerblauw shimmery kleur uit het 35B palette van Morphe, deze komt zo goed als overheen met de kleur van de top. Voordat ik deze kleur aanbreng begin ik met de crease kleur, dit is een paars/roze kleur, omdat ik dit een mooie bijpassende kleur vind. Deze gaat ook op mijn onderste wimperrand.

Het is vooral belangrijk om te blijven blenden en wanneer er teveel kleur verdwijnt voeg je dit opnieuw toe.

Op het bewegend ooglid voegde ik eerst de twee zilveren kleuren uit het Action highlighting palette toe. Daarna ga ik eroverheen met de lila kleur Buon Fresco uit het Modern Renaissance palette. Op deze manier wil ik die lila grijze kleur van de rok nabootsen. De zilveren kleuren doe ik ook op mijn binnenste ooghoeken.

Ik voeg nog wat eyeliner toe en mascara en de ooglook is af!

Basis Navy Grey Make-up look:

De foundation die ik hier op heb is van Catrice, de HD Liquid Coverage Foundation in de lichtste kleur. Die na m’n vakantie nog steeds iets te donker is… De foundation is verder dekkend genoeg, dus ik heb geen concealer gebruikt. Ik heb alles afgepoederd met PS… Insta Girl Rose Powder van Primark.

Cheeks Navy Grey Make-up look:

Voor contour en kleur in m’n gezicht heb ik Etos Contour Powder in Light/Medium gebruikt. Mijn fav! De blush die ik op heb is van Make up Factory, Rosy Breeze en de highlighter is Soft and Gentle van MAC. Die blijft ook nog steeds heel pretty.

Lipstick Navy Grey Make-up look:

De lipstick die ik op heb, is er eentje van MAC. Namelijk de kleur Rebel, op de foto lijkt de kleur wat roder. In werkelijkheid is de kleur meer paars/roze en past het perfect bij de paars/roze kleur van de ooglook.

Combineer jij vaak je make-up met je outfit?

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

6 reacties

    1. Echt lief! Dank je wel! Als ik moet werken heb ik inderdaad ook geen tijd voor oogschaduw, maar match dan wel vaak een lipstick met m’n outfit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge