NYX Pigments Peacock + Ooglook

Terwijl ik tijdens een sale avond (op alles!!) zat te surfen op Douglas.nl, stuitte ik op pigments. Daar heb ik niet zoveel van namelijk. Ik kwam uit op eentje van NYX waarvan het leek dat het een zeegroene kleur is, namelijk Peacock. Ik vond de kleur uit de ooglook die Eva bij mij maakte super mooi namelijk, dus hoopte dat deze erop zou lijken. Of mijn verwachtingen waar worden gemaakt en of de Pigment van NYX goede kwaliteit is ga je allemaal in deze blogpost lezen! Lees vooral verder om te zien of NYX Pigments Peacock het waard is!

Swatches NYX Pigments Peacock

NYX Pigments Peacock is eigenlijk losse oogschaduw poeder, zoals je op de foto kan zien. Het idee is dat het goed gepigmenteerd is met een mooie shimmer heeft. Wanneer je het op de huid drukt gedraagt het zich als een oogschaduw en je hebt bij deze losse oogschaduw geen glitter primer nodig om het te laten zitten. Oogschaduwbasis is natuurlijk wel aan te raden!

Wanneer de poeder uitgewreven wordt, komt er een prachtige zeegroene (YES!) kleur tevoorschijn. De shimmer heeft zelfs meerdere kleuren in verschillend licht en invalshoeken. Prachtige kleur! Op mijn hand leek het niet super erg gepigmenteerd, dus ik ben benieuwd hoe ie het op mijn ogen doet.

Ooglook NYX Pigments Peacock

NYX Pigments Peacock

Hier zie je het effect van die meerdere kleuren beter. Het is echt groen én blauw. Ik vind de kleur prachtig! Met oogschaduwbasis is de kleur een stuk intenser dan zonder. Dus een oogschaduwbasis is wel écht nodig bij deze pigment.

NYX Pigments Peacock

De kleur is alles wat ik ervan verwacht had, dus ik ben enorm blij! Bij deze ooglook heb ik nog twee andere palettes gebruikt, Soft Glam en Modern Renaissance van Anastasia Beverly Hills. Daarnaast ook een andere pigment van Makeup Studio.

Crease: Cyprus Umber (SG), Mulberry(SG), Venetian red (MR)
Outer-v: Noir (SG)
Onderste wimperrand: Cyprus Umber(SG), Makeup Studio Shiny Effects Pearl Extra
Highlight Wenkbrauw: Tempera (SG)

Om de look af te maken heb ik de False Lash Effect mascara van Max Factor gebruikt en een oogpotloodje van Essence op de onderste wimperrand.

Conclusie NYX Pigments Peacock

Ik ben zo blij met deze kleur! Het is precies de kleur die ik wilde. Groen en blauw op zichzelf zijn helemaal niet zo’n goede match met mijn ogen, maar deze zeegroene kleur vind ik dus wél heel mooi staan! Ik heb het idee dat ik veel poeder nodig heb om de kleur mooi intens te krijgen. Daarnaast is een oogschaduwbasis echt een must bij deze NYX Piments Peacock. Zonder basis is de kleur een stuk minder intens. Eenmaal intens op het oog, is de kleur wel prachtig en super mooi glanzend. Met een goede basis blijft het ook zeker goed zitten. Het overleefde zelfs sporten. Er zit 1.3 gram in een potje kost € 6,26 bij de Douglas. Er zijn overigens nog heel veel andere kleuren.

Gebruik jij wel eens pigments?

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

14 reacties

  1. Wat een prachtig pigment! Super toffe blauwe/groene tint, het is een hele mooie look die je hebt gemaakt. Ik gebruik vooral pigments in champagne en zilvertinten, geen super sprekende felle tinten dus. Als je eenmaal de goede techniek te pakken hebt, staat het heel erg tof.

    1. Ik heb zelf nog een gouden en zilveren pigment ook heel tof. Zou ook nog een meer brons kleur willen. Maar de shine die ze hebben is wel mega tof inderdaad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge