NYX Sweet Cheeks Blush Palette | Alle ideale kleuren?

Dankzij lieve Angela van Ilovebudgetmakeup.nl heb ik het NYX Sweet Cheeks Blush Palette kunnen scoren voor een prikkie! Ze deelde namelijk in haar Insta stories dat ze in de sale waren bij de Big Bazar! Van de week zag ik ze nog steeds liggen, samen met nog andere make-up van NYX, dus misschien is het nog de moeite waard om even een kijkje te nemen!

Het NYX Sweet Cheeks Blush Palette had ik al veeeeel eerder gespot, maar eigenlijk hield de prijs me een beetje tegen. Het palette leek me ideaal omdat er veel blush kleuren in zitten en het meeste deel is mat. Ik houd namelijk van matte blush.

NYX Sweet Cheeks Blush Palette swatches:

De kleuren hebben verder geen namen, wat ik op zich wel jammer vind. Maakt het omschrijven altijd wat makkelijker.

NYX Sweet Cheeks Blush Palette

De eerste vier kleuren zijn de bovenste vier kleuren en de laatste vier kleuren zijn de onderste vier kleuren. De eerste drie kleuren hebben een shimmer in de blush zitten, de rest is mat. De bovenste rij heeft meer warme kleuren en bij de onderste rij zijn het meer koele kleuren.

De kleuren zijn goed gepigment. Daarnaast vind ik het leuk dat het palette zoveel diverse kleuren heeft. Voor elke look is er wel een kleur. De eerste twee kleuren zijn misschien wel meer highlighter kleuren. Alhoewel de houden kleur wel erg donker is ook als highlighter voor een lichte huid. Voor een donkere huid zou het wel kunnen.

NYX Sweet Cheeks Blush Palette op het gezicht:

Links draag ik nog geen blush, en recht draag ik de meest linker kleur van de onderste rij. Deze kleur is roze met een hint peach erin. Ik vind het een erg mooi kleurtje. De kleur is niet té, maar wel aanwezig.

Links draag ik niks, rechts draag ik de derde kleur van de bovenste rij. Voor bij deze warme ooglook heb ik een warme blush gepakt. Ik vind het de look mooi afmaken. Wel een beetje kleur, maar niet te waardoor de smokey eyes de focus blijven hebben.

Conclusie NYX Sweet Cheeks Blush Palette:

Uiteindelijk ben ik erg blij met dit palette! Zeker omdat ik hem voor € 8,99 heb gescoord in plaats van € 18.95. Neem zeker nog een kijkje van de Big Bazar, want ze hadden deze week nog meer NYX make-up liggen! De pigmentatie van dit blush palette is goed. Je kan de kleur makkelijk opbouwen, want het is niet over gepigmenteerd, dus je loopt niet snel met te veel blush rond. Met al deze kleuren is het ook een heel divers palette is er wel een kleurtje bij voor elke look en huiskleur. NYX is verder te koop bij Douglas of bij de NYX Store in Rotterdam of Amsterdam.

Ken/heb jij dit blush palette al? Wat is jouw favoriete kleur?

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

5 reacties

  1. Wat een super mooi palette! Ik ben zelf alleen niet echt van de roze tinten dus ik zou maar de helft van dit palette gebruiken, haha. Zo zonde altijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge