Ofra x NikkieTutorials: Glazed Donut & Dutchess

NikkieTutorials vind ik echt enorm leuk. Eerder deed ik al haar “Power of Make-up” na. Een tijdje geleden lanceerde Nikkie al samen met Ofra een 3 in 1 highlighter en drie liquid lipstick kleuren. Echter vond ik alleen de lichtste kleur van de highlighter interessant en de liquid lipstick kleuren leken me niet mijn kleuren. Nu is Ofra x NikkieTutorials weer terug met de drie highlighters in een aparte verpakking én een nieuwe liquid lipstick kleur die mij wel erg mooi leek. Ik kon het dus ook niet laten om ‘Glazed Donut’ en ‘Dutchess’ te bestellen. De eerste keer greep ik net mis, maar nu is Dutchess weer op voorraad. Dus sloeg ik alsnog mijn slag!

Swatches:

Ofra x NikkieTutorials Glazed Donut Highlighter

Toen Nikkie met Everglow kwam aanzetten, zag ik al dat twee kleuren in dat doosje echt te donker voor mij zijn. Ik ben namelijk ook best wel bleek. De lichtste kleur vond ik wel heel erg mooi bij Nikkie! Ik vind het dus erg tof dat de kleuren nu apart verkrijgbaar zijn! Toch had ik nog twijfels of Glazed Donut toch niet té licht zou zijn. Na wat swatches online te hebben bekeken, heb ik hem toch maar besteld!

De verpakking voelt best wel goedkoop aan, terwijl het helemaal geen goedkoop product is. Het heeft een kliksysteem, niet eens magnetisch en het is heel erg plastic. Dat is wel jammer helaas. Ik hoop dan ook niet dat de verpakking snel kapot gaat.

De kleur is heel licht en het glanst al enorm vanuit de pan. Tijd om hem eens aan te brengen!

Ik ben voor een subtiele highlighter gegaan. De pigmentatie is namelijk enorm! Ik heb hier echt een mini beetje aangebracht, maar je kan nog veel meer shinen hiermee! Ik vind hem ook echt heel erg mooi voor in de binnenste ooghoeken en onder het wenkbrauwbot. De kleur is zeker licht, maar niet te licht voor mij. Ik zou de kleur wel als koel omschrijven, ik vind het een zilverachtige kleur. Mocht je een getinte of donkere huidskleur hebben, dan zou ik hem wel overslaan.

Ofra x NikkieTutorials Dutchess Liquid Lipstick

De drie eerdere liquid lipstick kleuren die Nikkie met Ofra uitbracht, vond ik niet mijn kleuren. Deze is echter wel echt mijn ding! Ik vond het een super mooie kleur bij Nikkie zelf, dus deze wilde ik graag hebben.

De verpakking is erg mooi, de dop is donkerbruin metallic, heel chique. De applicator is zoals we die bij de meeste liquid lipsticks gewend zijn, als zo’n lipgloss kwastje. Hij brengt alles prima aan en er komt genoeg product mee om je gehele lippen te bedekken.

De kleur Dutchess is echt heel apart. Nikkie omschrijft de kleur zelf als een cherry mauve. In het echt lijkt Dutchess meer paars dan cherry, maar op foto’s lijkt ie weer meer roze. In verschillende lichtvallen is de kleur ook weer anders. Hij is echt heel lastig vast te leggen! Ik was in eerste instantie een beetje teleurgesteld dat ie toch veel meer paars leek dan cherry/roze. Hij deed me daarom denken aan de kleur ‘Rose in Paris’ van Primark. Maar na vergelijken is deze iets donkerder en heeft ie veel meer paars dan Dutchess. Het valt dan ook meer op dat Dutches ook echt wel roze in zich heeft. Daarnaast denk ik dat Dutchess iets warms in zicht heeft, waardoor ie steeds anders lijkt.

De kleur is in ieder geval een paars/roze mauve kleur en ik denk dat de ondertoon van je huidskleur meespeelt in hoe Dutchess eruit ziet bij je. Uiteinlijk vind ik het wel een hele mooie kleur. Ik moet ook altijd even wennen aan kleuren.

Hier draag ik Dutchess ook (na twee croissantjes en een koffie):

De structuur is vrij zacht, waardoor ie heel aangenaam aanvoelt. Eenmaal opgedroogd, geeft Dutchess wel nog licht af, maar plakt niet. Wat drinken en een klein broodje overleeft ie nog wel, maar na een echte maaltijd gaat de kleur er wel echt vanaf. Zonder eten en met een beetje drinken blijft ie bij mij in ieder geval 4 uur zitten (toen ging ik eten).

Conclusie Ofra x NikkieTutorials

Ik ben erg blij met mijn aankopen! De highlighter Glazed Donut is echt een toevoeging aan mijn collectie. Hij is super goed gepigmenteerd waardoor Glazed Donut goed op te bouwen is en als oogschaduw ook echt top is. De houdbaarheid van de liquid lipstick Dutchess had van mij wel echt beter gekund, andere liquid lipsticks blijven na eten toch echt wel beter zitten. Daar tegenover staat wel dat ie aangenaam op de lippen voelt en dat de kleur erg mooi en bijzonder is. Ofra x NikkieTutorials is te koop bij Boozyshop en met de code Nikkie krijg je 30% korting.

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

24 reacties

  1. Ja de highlighter is fantastisch! Met die 3 in 1 vond ik het ook niet genoeg om het te kopen. Moet zeggen dat ik wel lipproducten heb die echt lang blijven zitten. Langer dan deze. Zolang je geen grote dingen eet doet ie het wel goed haha. Zal misschien per lip ook nog verschillen.

  1. Wat leuk! Hij is zeker mooi! Ik vind deze eigenlijk nog best wel zacht van kleur haha. Ik doe vaak nog feller op dan deze! Lichte kleuren maken me ook snel bleek. Wel een goede kleur om eraan te wennen!

 1. Mijn inner-ekster wordt heel blij van die highlighter.
  De lipkleur vind ik ook mooi, maar jammer van de houdbaarheid.
  Ik heb nu een paar Rimmel lipproducten liggen die het dan toch beter doen, afgaande op wat jij schrijft over blijven zitten na een maaltijd.
  Ik ga even bij Boozyshop neuzen!

  1. Haha ja ik hoorde ook al goede geluiden rondom Rimmel! Er zijn zeker beter houdbare lipproducten op de markt. Daarentegen zit ie wel lekker en is ie niet uitdrogend.
   De highlighter heeft wel echt een hoog ekster gehalte ja! Hij is echt mooi en glimt fantastisch en goed op te bouwen in intensiteit.

 2. Ik zit al een tijdje te twijfelen om deze highlighter te bestellen. De lichtste kleur staat je prachtig. Zelf twijfel ik tussen de lichtste of de middelste. Lastige keuze!

  1. Snap ik! Ik twijfelde ook! Ik was alleen bang dat de middelste te donker zou zijn. Bij een meisje met een lichte huid op YT was de middelste ook echt te donker. Dat je een gouden streep krijgt ipv een glow. Dus ik besloot voor de lichtste te gaan. Ik ben ook heel bleek. Zodra je toch wel kleur in je gezicht hebt, kan het denk ik wel. Ik heb het ook met de gouden highlighter uit het Glow Kit Gleam palette van ABH, die is voor mij ook te donker.

 3. Beide producten staan je echt heel erg goed. Ik ben het met je eens dat de verpakking een beetje goedkoop oogt en aanvoelt. Zeker voor de prijs die je betaalt zou je meer verwachten.

  Ik denk dat Dutchess mij niet zou staan, maar de highlighter durf ik misschien wel te proberen.
  Annika heeft onlangs geplaatst: Leven zonder vlees. Hoe het nu gaat.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge