Onlangs Bekeken Films En Series #2 Eindelijk Stranger Things Gezien!

Het is alweer bijna drie maanden geleden sinds de vorige Onlangs Bekeken Films En Series online kwam, tijd voor een nieuwe dus! Deze keer is waslijst minder lang, maar zou ook heel goed kunnen dat ik nog iets ben vergeten! Veel series dit keer, want veel series die ik volg zijn weer begonnen. Eindelijk heb ik ook Stranger Things gekeken! Daarnaast ook nog een aantal films. Ben je benieuwd wat allemaal? Lees dan zeker verder!

Younger (2015 – )

Genre: Romantiek , Komedie

Seizoen vier is net afgelopen. Het gaat over Liza van 40 die zich voordoet als 26. Ze komt namelijk door d’r leeftijd niet aan de bak en wordt steeds jonger geschat. Ze gaat er maar in mee om wel aan een job te komen. Zo’n dubbelleven komt natuurlijk met de nodige drama, lekkere wegkijk serie!

Captain Underpants: The First Epic Movie (2017)

Genre: Animatie, Actie, Komedie

Ja het was puur de titel die ons trok om deze animatie te gaan kijken. Captain Underpants; dat moet toch wel een goed verhaal zijn. Zeker geen spijt van! Hele leuk film!

The Big Bang Theory (2007 – )

Genre: Komedie, Romantiek

Deze serie kijk ik ook alweer een tijdje. Ik het begin moest ik er niks van hebben, tot ik een paar afleveringen op tv zag en het toch wel leuk vond. Op het moment is seizoen 11 alweer bezig. Ben je into nerdy dingen en sarcastische humor? Zeker een kans geven dan.

Grey’s Anatomy (2005 – )

Genre: Drama, Romantiek

Grey’s Anatomy gaat alweer 14 jaar mee! Er is een hoop gebeurd in die tijd, maar het gaat nog altijd door. Zelf begon ik met kijken toen het in NL op tv kwam, ik gok zo’n 15/16 jaar geleden. Na seizoen 4 vond ik het stom dat er allemaal nieuwe mensen inkwamen en stopte ik met kijken. Paar jaar geleden ben ik er weer aan begonnen en nu weer hooked. Het kijkt ook gewoon lekker weg en je leeft ook zo mee met iedereen. Dat heb ik dan in ieder geval.

Despicable Me 3 (2017)

Genre: Animatie, Actie, Avontuur

Eén en twee waren al super leuk, dus drie kon niet ontbreken om ook te zien. Zit een leuke wending in en ik houd van de Minions en Agnes. Moet zeggen dat we de film vrij laat op de avond keken en ik m’n ogen niet meer open kon houden op het einde, dus ik moet hem nog een keer kijken!

Meisje Van Plezier (2017 – )

Genre: Drama

Nieuwe serie van RTL over Nadine die gespeeld wordt door Angela Schijf. De titel geeft wel weg waar het over gaat. De man van Nadine verlaat haar en ze moet d’r eigen boontjes gaan doppen. Zo’n dubbelleven is niet altijd even makkelijk. Kijkt ook weer lekker weg en het eerste seizoen is net klaar. Geen idee of je dit nog ergens kan terug zien. Ik denk via Videoland alleen.

Beauty And The Beast (2017)

Genre: Familie, Fantasie, Musical

Belle en het Beest! “De echte”! Ik keek hem samen met vriendinnetjes en we hadden het erover hoe we vroeger de verfilming van 101 Dalmatiërs altijd “de echte” noemde. Beauty and the Beast is echt een hele mooie verfilming! Klopt verder ook helemaal met de originele tekenfilm, misschien iets meer zang? Of het valt gewoon meer op wanneer mensen ineens gaan zingen, dan wanneer animatie figuren gaan zingen. Ik trek musical films normaal ook slecht, terwijl ik geanimeerde musical films wel leuk vind. Zeker zien deze, als je dat nog niet hebt gedaan!

Stranger Things (2016 – )

Genre: Drama, Fantasie, Horror

Anderhalve week geleden dan eindelijk eens begonnen aan het eerste seizoen van Stranger Things! Na van iedereen gehoord te hebben dat je hem echt moet zien, snap ik nu waarom! Vorige week keken we het eerste seizoen af en nu moeten we nog twee afleveringen zien van seizoen twee. Houd je van de jaren 80, spanning, mysterie en lichte horror? Zeker kijken ook!

Dat waren ze weer voor deze keer! Heb jij deze films en series ook al gezien en heb je nog film of serie aanraders voor me?!

 

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

6 reacties

  1. Ik moet echt nog steeds the big bang theory afkijken! Ik zit nu ergens in seizoen 8 als ik het goed heb. Maar kan niet echt een goed platform online vinden waar ik het kan kijken. Verder zijn minions altijd goed en heb ik stranger things ook gezien! Moet seizoen 2 nog wel kijken! SPANNEND! Verder blijft beauty and the beast een all time favo <3 ik vind dat Emma Watson de rol ook erg goed vertolkt! Leuke post!

    LIEEEEEFS
    Rosita Elise heeft onlangs geplaatst: Lifestyle | December wishlistMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge