Pink Gellac in een nieuw jasje!

De laatste tijd ben ik helemaal verknocht aan gel nagellak. Dat is nagellak dat je onder een LED of UV lamp moet uitharden. Mijn nagels hebben ongekende lengtes aangenomen, zonder in te scheuren of af te breken. Ik mocht al kennis maken met de producten van Pink Gellac. Nu hebben ze hun verpakking vernieuwd en kreeg ik drie leuke kleurtjes opgestuurd. Helemaal random, maar wel drie kleuren die ik nog miste in mijn collectie!

121 French Pink

pink gellac

Met French Pink heb ik een French manicure gemaakt. Alleen dan in de ‘Babyboomer’ variant. Met Acrylverf heb ik samen met een make-up sponsje voor het ombre effect gezorgd. De kleur is heel sheer, maar dat is normaal bij een French kleurtje. Met vier lagen is er een egale dekking. De kleur is trouwens ook echt een perfect French kleurtje! Heel naturel!

187 Brilliant Blue

Check even hoe lang mijn nagels zijn hier! Onderhand heb ik ze iets korter, want ik merkte dat ik niet meer normaal kon typen. Dit lieve licht blauwe kleurtje is een ideaal zomer kleurtje. Deze is alleen ook heel sheer, maar bij deze kleur vind ik niet dat dit de bedoeling is. De kleur is pas bij vier à vijf lagen echt egaal. Dus je bent wel even bezig met dit kleurtje aanbrengen.

245 Cocktail Pink

Cocktail Pink vind ik echt een fantastische kleur! Het is neon roze, dus echt een fel roze kleur. Hij spat van mijn nagels af zoals hij hier ook op de foto doet. Ik heb deze kleur met veel plezier gedragen.

Conclusie

De nieuwe verpakking maakt het nog makkelijker om in één keer je juiste kleur de pakken.  De dop vind ik ook een leuke toevoeging. Ik ben vooral fan van de kleurtjes en de primer van Pink Gellac. Als basis en top coat gebruik ik op het moment andere merken. Dan rest er nog één vraag!

Welke kleur doe ik de volgende keer op!? 

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge