Pink Gellac | Uncovered4 Collectie | Review

Pink Gellac heeft weer een collectie nieuwe kleuren, de Uncovered4 Collectie! Deze collectie bevat allemaal nude tinten die winterproof zijn. Ik heb alle zeven kleuren geswatcht op mijn nagels, zodat je goed kan zien hoe de kleuren uitpakken. Ik weet in ieder geval al wat ik op mijn nagels ga doen voor kerst! Kijk je mee?!

De zeven kleuren kreeg ik in een onzettende leuke box opgestuurd. Per stuk zijn de lakjes 15 euro. De kleuren lopen uiteen van roze tot bruinig tot groenig. Voor ieder wat wils qua nude kleuren. Ook zijn er verschillende tinten qua licht en donker. Als je wilt weten hoe je het beste gellac kan aanbrengen, lees dan mijn vorige Pink Gellac artikel.

Uncovered4 Collectie

Uncovered4

Hier zie je alle kleuren van de Uncovered4 collectie naast elkaar. Voor de swatches heb ik twee dunne laagjes uitgehard onder de led lamp. Als basis heb ik de ÜNT Peel Off Basecoat gebruikt, op deze manier kon ik snel door naar de volgende kleur!

251 Nude Pink

Nude Pink is een heel lief licht roze kleurtje. Dit zou een perfecte my lips but better kleur zijn als het een lipstick was, alleen gaan we vandaag over nagels! Prachtige neutrale nude, die toch niet te licht en ook zeker niet te donker is.

252 Beige Latte

Meer een green latte in plaats van een beige latte. Deze kleur neigt echt naar het groen. Dat is meestal niet mijn kleur voor op mijn nagels, maar ik vind tint nog best wel meevallen.

253 Milky Taupe

Deze naam is wel weer beter gekozen, Milky Taupe is echt een heeeeel licht roze kleurtje. Poederroze zou ik het noemen. Heel subtiel en eigenlijk een kleur die altijd goed is en overal bij past.

254 Sparkling Nude

Deze kleur is toch wel mijn favoriet! De glitters van Sparkling Nude zijn echt heel mooi en goed geconcentreerd! Hier heb ik ook slechts twee laagjes gebruikt zonder een onder kleurtje. Je ziet mijn eigen nagels er bijna niet meer doorheen. Voor een meer intense uitstraling kan je 251 Nude Pink eerst eronder doen. Deze kleur ga ik in ieder geval voor de feestdagen dragen!!

255 Frosted Nude

In Frosted Nude zit een hele licht sparkle. Je zien hem als je inzoemt op de foto. De kleur is heel licht lila/grijs/lavendel achtig. Bijna wit, maar toch niet. Ik vind dit ook een hele mooie kleur. Vooral de lichte sparkle erin vind ik een leuke toevoeging!

256 Creamy Taupe

Super mooi kleurtje ook! Creamy Taupe is zo’n kleur dat altijd goed is. Niet te licht, maar ook niet te donker. Wel heel chique en elegant. Deze behoort ook tot mijn favorieten.

257 Burnt Taupe

De laatste kleur is bij mij geen nude meer te noemen. Bij een donkere huid natuurlijk wel. Voor mij is dit een warme paarse kleur die ik goed kan hebben! Deze donkere kleur zou eigenlijk drie laagjes nodig moeten hebben voor een egaal resultaat.

Conclusie Pink Gellac Uncovered4 Collectie

De Uncovered4 Collectie van Pink Gellac vind ik heel erg mooi! Leuk dat er wel goed variatie tussen de kleuren zit en dat er ook kleurtjes tussen zitten met een glitter erin. Sparkling Nude ga ik in ieder geval met Pink Nude eronder voor de feestdagen dragen! Die shimmer is echt heeeel mooi! Pink Gellac blijft bij mij ongeveer een week zitten met de bijhorende base- en topcoat.

 

*Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen.

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

1 reactie

  1. Echt zag dat zoveel mensen dit kregen.
    En laat dit nu nét dat ene merk zijn waar ik ooit nog eens mee hoop te samenwerken.
    Want nagellakken en vooral de houdbaarheid op de nagels er van is gewoon om te huilen op mijn nagels. Alleen Essie doet het bij mij redelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge