PS… Amber Passion en Berry Velvets | Warm VS Cool Challenge

Ik zocht nog een mooi oogschaduw palette om bij mijn vriend te dumpen, maar eigenlijk ook niet al te duur. Bij @beautyjuf zag ik een mooi palette in een klein formaatje van de Primark voorbij komen en zij raadde me uiteindelijk Amber Passion aan. Een oogschaduw palette met warme kleuren. Eenmaal bij de Primark Make-up afdeling kon ik het niet laten om ook Berry Velvets mee te nemen. Deze heeft juist meer koelere paars/roze tinten, die ook goed gaan met groene ogen. Wat staat nu eigenlijk het beste?! Ik ga Amber Passion en Berry Velvets allebei gebruiken. De ene op mijn linker oog en andere op mijn rechter oog. Jullie zijn de jury! Ik heb rest van mijn gezicht erop aangepast en de ene helft met koele producten opgemaakt en de andere helft met warme kleuren! Lets battle!

PS… Amber Passion en Berry Velvets

Deze kleine palettes van de Primark zijn duidelijk geïnspireerd op een wat bekender en nogal wat duurder merk: Huda Beauty. Ik heb zelf verder niks van Huda Beauty, dus een vergelijkings artikel zit er helaas niet in 😉 Voor vandaag gaan we alleen Amber Passion en Berry Velvets met elkaar vergelijken!

PS… Amber Passion

Super leuk, ze hebben de kleuren zelfs een naam gegeven! Moet je wel het folietje bewaren waar de namen opstaan.

Dit palette bevat voornamelijk warme tinten. Veel oranje tinten. Dus ook top voor je Koningsdag en Nederlands elftal (als we weer eens door de kwalificaties heen komen) make-up look.

Pigmentatie op het eerste gezicht zo? Ja echt fantastisch goed gewoon. Super intens en goed gepigmenteerd. Nu hopen dat het op het oog ook zo uitpakt!

Crease: Sunrise, Burn
Bewegend ooglid: Aura, Illusion
Outer-v: Illusion
Onderste wimperrand: Aura, Illusion
Highlights: Champagne

Overig:
Essence Super Precise Eyeliner Black
L’Oréal Miss Manga Punky Mascara Black
Hema Eyebrow Pomade Blonde

Op het ooglid zijn de kleuren ook echt top! Komen goed intens op het ooglid terecht en goed te blenden. Enige wat ik jammer vind aan dit palette dat er niet een matte donkere kleur in zit en een matte lichte kleur, maar wel drie oranje matte kleuren die heel erg op elkaar lijken, eentje was al genoeg geweest. Wel ben ik heel blij met de kleur Champagne, vaak zit er ook geen mooie lichte highlighter in dit soort palettes.

PS… Berry Velvets

Weer zijn alle kleurtjes van een naam voorzien!

Dit palette heeft vooral paars en roze tinten. Dit soort kleuren vind ik altijd heel mooi staan bij mijn groene ogen, vandaar dat ik dit palette toch mee wilde nemen!

Ook hier zijn de swatches echt heel mooi! Alleen de highlight kleur valt me tegen, want er zit een roze gloed doorheen, dat oogt heel onnatuurlijk. Als het een gewone zilveren kleur was, was het perfect geweest.

Crease: Sweetness, Desire
Bewegend ooglid: Crush, Humble, Wild Hearts
Outer-v: Tough Love
Onderste wimperrand: Tough Love, Wild Hearts
Highlights: Peache, Humble

Overig:
Essence Super Precise Eyeliner Black
L’Oréal Miss Manga Punky Mascara Black
Hema Eyebrow Pomade Blonde

Ook hier had net iets meer variatie in de kleuren gemogen, er zijn drie lichte roze shimmer kleuren die heel erg op elkaar lijken. Toch valt er wel een mooie look mee te maken en blendt het allemaal lekker. De licht roze shimmer kleuren vallen wel erg licht uit. Duurde even voordat ik een mooie kleur had voor het bewegend ooglid.

Totale look: Warm VS Cool
Basis:

Cool:
L’Oréal True Match Foundation Ivory Rose
PS… Insta Girl Rose Powder

Warm:
L’Oréal True Match Foundation Ivory
Rimmel Stay Matte Powder 001 Transparant

Cheeks: 

Cool:
Etos Contouring Powder Light/Medium
NYX Sweet Cheeks De twee kleuren rechts onderin
Anastasia Beverly Hills Glow Kit Gleam Mimosa

Warm:
Rimmel Natural Bronzer 026 Sun Kissed
NYX Sweet Cheeks, De kleuren rechts boven en links onderin.
Anastasia Beverly Hills Glow Kit Gleam Starburst

Lips:

Cool (links):
Rimmel The Only 1 Matte Lipstick Salute

Warm (rechts):
Rimmel The Only 1 Matte Lipstick Trendsetter

Conclusie PS… Amber Passion en Berry Velvets

De oogschaduw palletes Amber Passion en Berry Velvets van de Primark zijn echt heel goed! Ik vind de kwaliteit vergelijkbaar met Morphe Brushes! Er had van mij iets meer variatie qua kleur in gekund, gezien beide paletten ook kleuren hebben die heel erg op elkaar lijken. Verder is de prijs wel heel erg prima, dus je kan er ook niet al te veel om zeuren. Voor € 3,50 heb je een fantastisch mooi palette waar je veel kanten mee op kan!

Amber Passion en Berry Velvets

Of ik een warme of koele ondertoon heb, is iets waar ik maar niet over uit kwam. Ik heb een aantal koele kleuren die mij goed staan, ik heb een aantal warme kleuren die me goed staan. Ik kan zilver hebben en ik kan goud goed hebben. Wat me vooral niet goed staat zijn lichte pastel tinten. Ik dacht ook altijd dat ik meer koel ben, maar sinds mijn koningsdag look ben ik erachter gekomen dat warme tinten mij stiekem ook heel goed staan. Tegenwoordig draag ik steeds vaker warme tinten in mijn make-up en zoek ik de herfsttinten op in mijn kleding. Zo heb ik ineens oker geel in mijn kleding collectie, terwijl ik dacht dat geel mij niet stond. Alleen de kanarie pastel geel tint staat mij niet. 

Mijn huid is bij mijn armen en hals ook best wel gelig, maar in mijn gezicht weer meer rozig. Ben ik neutraal? Of toch gewoon warm met een afwijkend hoofd? Qua make-up vind ik de koele paarse tinten heel mooi bij mijn ogen staan, maar ook de oranje goud tinten staan erg mooi! Hier pas ik de rest van mijn make-up altijd op aan.

Nu ben ik benieuwd wat jij beter vindt staan:
Warm of Cool?

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

2 reacties

    1. Haha, gelukkig doe ik het ook mezelf aan natuurlijk! Ik hoopte dat anderen me nu eens konden vertellen welke beter is! Ik vind ook dat ik met beide weg kom, misschien wel iets beter met de warme kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge