PS Pro Kiss Proof Liquid Matte Lipstick | Review

Bij mijn laatste bezoek aan de Primark, kon ik het natuurlijk niet laten om bij de beauty afdeling te kijken. Mijn favoriete lipliner is namelijk ook van de Primark. Ik had al gehoord dat de liquid lipsticks ook goed zijn van de Primark, dus deze nam ik mee van de Primark! Ik heb de kleuren ‘Rose In Paris’ en ‘Coco In Love’ meegenomen van de PS Pro Kiss Proof Liquid Matte Lipstick lijn.

De applicator is zoals die van lipgloss. Hij is wat wiebelig, dus voorzichtig aanbrengen is wel aan te raden. Er komt wel genoeg product op om je gehele lippen dekkend in te kleuren.

Bovenste kleur is ‘Rose In Paris’ en de onderste kleur is ‘Coco In Love’. Rose in Paris is een een koele paarse kleur en Coco in Love in een koele bruine kleur met een paarse ondertoon.

05 Rose In Paris

06 Coco In Love

Conclusie PS Pro Kiss Proof Liquid Matte Lipstick

De formule van de PS Pro Kiss Proof Liquid Matte Lipstick is echt fantastisch. De liquid lipsticks drogen mat op. Ze blijven uren zitten en overleven meerdere maaltijden. Ze zijn ook zo goed als ‘Kiss Proof’, de kleuren geven aangebracht en opgedroogd een heel klein beetje af. Daarnaast voelt het niet droog aan, zoals dat wel kan voorkomen met liquid lipsticks die heel goed blijven zitten. Ik vind mijn lippen er ook super vol mee lijken. Met andere liquid lipsticks die wel droog aanvoelen, rimpelen m’n lippen dan ook mee, waardoor ze kleiner lijken, dat is met deze dus niet het geval! Ik ben fan en ga nog kijken of er nog meer mooie kleurtjes zijn. De PS Pro Kiss Proof Liquid Matte Lipstick kost € 4.00 bij de Primark.

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

25 reacties

  1. Thanks! Die heb ik inderdaad ook al wat vaker opgehad dan Coco in Love, gezien ie een stuk lichter is. Toch vind ik Coco in Love denk ik net iets leuker staan haha.

  1. Deze zijn echt verrassend goed! De lippotloodjes vind ik ook erg chill. Mijn favoriet is nr 09, schijnt een dupe te zijn van Mac Soar. Voor de rest heb ik nog geen andere dingen geprobeerd.

  1. Haha dank je wel! Twee jaar geleden vond ik deze kleuren ook echt niks. Had zo’n soort paarse kleur gekocht als lippotloodje en vond ‘t maar een gekke kleur. Toch na een tijdje weer opgedaan en dan gaat het wennen en ineens staat het wel leuk ? Alleen tinten met oranje erin staan me echt niet en lichte nude kleuren.
   Aanbrengen valt mee hoor, alleen moet je er even rustig voor zitten en het niet super snel willen doen. Dan is het kwastje prima onder controle te houden. Was wel ff wennen alleen.

  1. Dank je wel! Ja, ik zag toen ik er was alleen even snel deze kleuren. Maar gezien ze nummer 5 en 6 zijn, neem ik aan dat er nog een 1 t/m 4 is op z’n minst. Ik ga binnenkort ook nog even kijken of er nog meer leuke kleuren zijn! Ik hoop op rood en roze haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge