Mac Lipsticks Verve & D For Danger

Vorige week was ik naar de verjaardag van een vriendinnetje in Amsterdam. Gezien ik toch in Amsterdam moest zijn, ben ik eerst even bij de Mac counter in de Douglas langs gegaan. Ik had namelijk nog Douglas bonnen van m’n verjaardag en het filiaal in Leiden heeft geen Mac, terwijl ik graag nog wat Mac lipsticks wilde scoren. Deze keer wilde ik ook graag wat lipstick kleuren op mezelf zien, in plaats op de gok te bestellen. Ik heb dus zo’n beetje het hele assortiment op m’n lippen gehad en zo aardig wat kleuren die ik op het oog had kunnen elimineren. Naast het elimineren waren er natuurlijk ook nog kleuren die ik wel goed vond staan. Ik heb twee kleuren meegenomen. Verve & D For Danger, Verve een Satin Lipstick en D For Danger, een Matte Lipstick.

Swatches:

Verve & D for Danger
Boven: D For Danger, Onder: Verve

D For Danger Matte Lipstick:

D For Danger is een matte lipstick, de formule voelt niet droog aan terwijl het wel een matte finish is. Het is een rode kleur met een vleugje roze erin, hierdoor is het een koele kleur en oogt het als een wat diepere rode kleur, maar zeker niet te donker. Houdbaarheid is goed, blijft zo’n 4 uur zitten. Hij slijt mooi, er blijft een rode stain achter wanneer de kleur eraf versleten is.


Verve Satin Lipstick

Verve is een satin lipstick. Deze finish voelt zachter aan dan de matte lijn en is iets minder mat, maar ook niet glimmend. Ik vind de satin lipsticks heel fijn aanvoelen. Daarnaast vind ik de dekking goed en de finish mooi. Deze kleur is wat gewaagder dan D For Danger. Het is een soort donker paars/bruin, een koele kleur. De houdbaarheid is goed, slijt mooi en blijft zo’n 3 uur zitten.

Conclusie Verve & D for Danger

Met beide lipsticks ben ik erg blij! D For Danger is mijn perfect rode lipstick, niet te donker, niet te fel en met een koele ondertoon. De houdbaarheid is heel erg goed, blijft 4 tot 5 uur zitten en overleeft zelfs een kleine maaltijd. Verve is een wat gewaagdere kleur en vind ik vooral in de koudere maanden een leuke kleur! Een satin finish blijft iets minder lang zitten dan een matte finish, maar toch wel 3 tot 4 uur.

Wat vind jij van deze twee kleuren en welke kleur is jouw favoriet?

 

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

23 reacties

    1. Dank je wel! Ik doe m’n best met de foto’s! D For Danger is ook echt m’n favoriete rode lipstick, perfecte rode kleur voor mij. Verve pak ik nu ook nog niet heel vaak bij, maar is ook meer een herfst/winter kleurtje vind ik. Gok dat ik hem dan meer ga pakken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge