Mac Whirl Matte Lipstick

Elke keer maar weer werd ik ermee geconfronteerd. Andere beautyblog meisjes die de lipsticks van Mac Cosmetics de hemel in prijsden. Het wekte mijn nieuwsgierigheid, terwijl ik altijd wel van budget make-up ben, wilde ik hier wel meer van weten. Voor mijn verjaardag vorig jaar en ook dit jaar heb ik dus bonnen voor de Douglas gevraagd om mezelf te verrijken met deze lipsticks. Weten jullie ook gelijk waar ik dat aan heb besteed. Ondertussen heb ik nu vijf exemplaren en ja! Het is waar! Ze zijn echt heel fijn en mijn favoriet. Twee zijn zelfs al bijna op. Mijn nieuwste aankoop is Mac Whirl, een matte lipstick. Lees verder om de swatches te bekijken en hoe hij mij staat!

 

Dit is mijn nieuwste aanwinst, de kleur ‘Whirl’. Een matte formule die ik zelf erg fijn vind, niet te uitdrogend maar wel mat. De kleur is wat bruinig. Na lang twijfelen of die kleur me wel zou staan, heb ik hem toch maar besteld en anders staat het vast wel met een wat rozere lipliner eronder.

De kleur is bruin met een roze ondertoon erin. De swatch op mijn hand maakte me erg blij, toch niet zo bruin als hij bij sommige uitvalt, maar op mijn lippen is hij toch best wel bruin. Ik moest er even aan wennen, maar vind hem toch wel erg mooi staan. Het oogt erg natuurlijk, maar wel goed aanwezig. Een donkere nude dus. Op de foto’s lijkt het een stuk minder bruin trouwens, maar zie je dat rozige juist wat meer.

Full face met Mac Whirl:

Conclusie Mac Whirl Matte Lipstick

Ik ben erg blij met mijn nieuwe kleur, het is nu al een nieuwe favoriet! Mac Whirl doet het ook erg goed over andere kleuren heen, dan geeft het wat bijzonders. De matte formule van Mac lipsticks blijven zo’n 4 uur zitten. Ze zijn voor €19,50 online en fysiek te koop bij Douglas of bij Mac Cosmetics zelf.

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

24 reacties

    1. Ja! Dat is precies waar ik voor ga!
      Aw thanks wat lief! <3 Binnenkort deel ik mijn haargeheimen. Maar zo te zien heb jij een prachtige bos krullen, dan zal je er weinig aan hebben. Mijn haar is eigenlijk heel stijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge