Rimmel Salute | Nude lip bij een donkere ooglook

Normaal houd ik niet van lichte lipkleuren. Het maakt me vaak bleek. Echter vind ik het wel leuk staan bij een hele heftige ooglook! Eerder kocht ik al de andere nude kleur ‘Trendsetter‘ van de Rimmel The Only 1 Matte Lipstick collectie. Nu kon ik de roze nude variant ‘Salute’ ook niet laten liggen. Ik heb er een heftige ooglook bij gemaakt om te laten zien hoe ik het zou combineren met Rimmel Salute!

Rimmel The Only 1 Matte Lipstick 200 Salute

Rimmel Salute

Rimmel Salute

Salute is een lichte oudroze kleur. De kleur is net iets lichter dan mijn eigen lip kleur, maar niet zo licht dat het er gek uit gaat zien. Lichter dan deze kleur moet ik niet gaan. Ik denk dat de kleur vergelijkbaar is met MAC Faux, alleen dan mat in plaats van satin. De formule is mat en blijft een uurtje of 4 zitten zonder eten en met drinken. De slijtage is niet zo opvallend gezien het dicht bij mijn eigen lipkleur zit. De matte formule voelt fijn aan en is niet uitdrogend.

Rimmel Salute

De make-up look bij Rimmel Salute

Op mijn gezicht draag ik als basis de True Match Foundation van L’Oréal in de kleur Ivory Rose. Concealer onder mijn ogen is van Catrice de Liquid Camouflage Concealer in de kleur 010. Ik poeder het geheel af met Essence All About Matt! Fixing Compact Powder.

Rimmel Salute

Als contour gebruik ik de Contour Powder van Etos in de kleur Light/Medium. Blush is van Essence, Satin Touch Blush in de kleur Satin Love. Als highlighter heb ik allemaal verschillende over elkaar aangebracht. Ik begon met Art of Glowstick Golden Touch van Make up Factory, daarna bracht ik Soft and Gentle aan van van MAC. Als laatste bracht ik nog Glazed Donut aan van Ofra Cosmetics.

Rimmel Salute

De ooglook heb ik voornamelijk gemaakt met het Morphe Brushes 35B palette. Daarnaast heb ik de pigment Peacock van NYX gebruikt en de pigment van Makeup Studio in de kleur Golden Light. Als highlighter in de binnenste ooghoeken heb ik Glazed Donut ook gebruikt.

Rimmel Salute

Conclusie Rimmel Salute

De kleur Salute is een ideaal kleurtje wanneer je voor een nude lip wilt gaan. De roze kleur is niet te licht, eigenlijk perfect voor mijn huidskleur en ik ben vrij bleek. De matte formule van Rimmel The Only 1 Matte Lipstick is heel erg fijn. Rimmel Salute voelt niet uitdrogend aan en blijft ook zo’n 4 uur zitten zonder eten. Hele fijne lipstick dus. Zelf draag ik zulke kleuren dus het liefst bij een wat heftigere ooglook zoals in dit atikel. Ik kies niet zo snel voor zo’n lichte kleur als mijn make-up simpel is verder, dan vind ik het te saai staan.

Draag jij graag nude lipsticks?

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge