Rimmel: Sun Kissed Bronzer en Trendsetter Lipstick

Een bronzer is iets wat ik niet echt had, ofja wel een lelijke die té oranje is. Ik gebruik eigenlijk een contour poeder op de plekken waar ook bronzer zou kunnen. Nu ik dan toch ietsje meer kleur heb van de zon (wat al bijna weg is eigenlijk) leek me een bronzer ook wel mooi om te hebben. Ik had mijn zinnen gezet op eentje van Rimmel, omdat Mascha van Beautygloss daar altijd heel blij mee is en zij is ook vrij bleek. Volle prijs betalen? Daar doen we niet aan, ik sloeg mijn slag toen er een 1+1 actie was op Rimmel. Twee bronzers leek me wat veel, dus waar kan je verder nooit genoeg van hebben? Juist! Lipstick! Ik nam dus de Sun Kissed Bronzer en Trendsetter Lipstick mee van Rimmel!

Rimmel ‘026 Sun Kissed’ Natural Bronzer

Dit is dé kleur waar Mascha dus altijd lyrisch over is. Ze vindt hem fijn als bronzer en als contour kleur. Ik zag bij andere meiden ook bronzer op een mooie manier terug komen en wilde nu ook eens een bronzer proberen. Bronzer is wel zo’n dingetje waarvan ik niet zo goed weet wat ik ermee moet. Ja je gezicht opwarmen, maar ik wil ook geen oempaloempa worden.  Alleen, gaat het niet ook gewoon op dezelfde plekken als een contour poeder? Wat ik wel altijd op doe. Daar ben ik nog niet helemaal over uit. Na swatchen in de winkel leek Sun Kissed me inderdaad niet te oranje. Ik durfde het aan!

Blijkbaar zit er ook nog SPF 15 in en is de bronzer waterproof. Dus een deel van m’n gezicht is nu extra goed beschermd…. 😉  Waterproof is wel handig tegen zweten. Dat doe ik wel snel. Ik heb nog niet ondervonden of de bronzer echt beter blijft zitten. Het doosje is verder simpel, de deksel zit er los op.

Dan heb ik hier de bronzer op over foundation. Ik heb het aangebracht op mijn voorhoofd en onder mijn jukbeenderen. Zoals je ziet is het een warme kleur, maar vind ik mezelf geen oempaloempa worden. Daarnaast is Sun Kissed zo goed als mat er zit een mini shimmer in. Wat ik zelf een voordeel vind. Ik vind het een fijn product om erbij te pakken. Het geeft m’n gezicht een beetje kleur, hij blendt fijn en wordt niet vlekkerig.

Rimmel ‘700 Trendsetter’ The Only 1 Matte Lipstick

Over naar de lipstick! Ik hoor altijd goede dingen over Rimmel lipsticks, maar heb er zelf geen eentje. Ik houd van matte lipsticks, dus ik ging automatisch richting ‘The Only 1 Matte Lipstick’ collectie. Hier waren vier kleuren van. Twee rode en twee nude kleuren. Ik ben voor de verandering eens voor nude gegaan en niet eens voor degene met een roze ondertoon, maar voor degene met de beige ondertoon. Doe eens gek! Dit soort kleuren sla ik normaal eigenlijk altijd over, omdat het me snel bleek maakt.

Nadat ik hem in de winkel had geswatched vond ik hem erg op Velvet Teddy lijken. Een kleur die ik niet zelf heb, omdat ik hem een beetje saai vindt. Ik heb hem wel een keer op m’n lippen geswatched. Het is daarentegen wel een ideale everyday nude kleur. Ik ging googlen en ja hoor, ik kwam al snel blogs tegen die ze met elkaar vergelijken en ze lijken ook echt op elkaar. Mocht je nog een Velvet Teddy dupe zoeken, zoek niet verder!

Sun Kissed Bronzer en Trendsetter Lipstick

Trendsetter is dus een beige nude kleur die niet té licht is. Er zit nog een sprankeltje roze in, waardoor hij mij waarschijnlijk wel staat. Nog meer oranje/beige erin en ik word echt heel bleek van zo’n kleur. De houdbaarheid is goed, hij blijft zeker een uurtje of vier zitten als je niet eet en alleen wat drinkt. Ondanks dat het een matte formule is, voelt Trendsetter niet uitdrogend aan. Op deze foto zie je trouwens ook de bronzer van voor.

Conclusie Sun Kissed Bronzer en Trendsetter Lipstick

Ik ben erg blij met mijn aankoopjes Sun Kissed bronzer en Trendsetter lipstick. Eindelijk heb ik een bronzer die niet té oranje en glimmend is en een nude lipstick die me wél staat! Ken jij de Sun Kissed bronzer en Trendsetter lipstick trouwens al? En hoe gebruik jij een bronzer? Ik doe nu trouwens m’n contour poeder alleen op de contour plekken wat smaller en de bronzer doe ik er wat ruimer omheen om m’n gezicht op te warmen. Dat effect vind ik best wel mooi.

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

24 reacties

 1. Ik gebruik in tegenstelling tot jou haha al jaren, elke dag een bronzer! Ik kan niet zonder 😉 Je moet inderdaad wel opletten dat ‘ie niet te oranje is. Jaren geleden gebruikte ik er ook één van Rimmel, dat is misschien wel één van de fijnste die ik ooit gehad heb. Helaas is alleen dat ene product niet meer te koop. Misschien moet ik deze ook eens proberen.
  Natascha heeft onlangs geplaatst: Dit is de Pink Ribbon armband van 2017My Profile

  1. Ja, toen ik er eens mee begon, ook meer om ermee tecontouren eigenlijk. Had ik ook echt een verkeerde kleur. Veel te donker en veel te oranje. Beetje indianen effect. Dus met de koelere contour poeder kleur was ik alweer stuk blijer. Nu durfde ik het opwarmen wel weer aan haha. Jammer dat de fijnste eruit gehaald is! Deze schijnt wel al jaren in ‘t assortiment te zitten.

 2. Ik struggle ook altijd met de plek van bronzer of contour haha! Nu draag ik dagelijks bijna geen make-up, maar als ik het op doe dan moet ik altijd even Google’en. Wel een mooie bronzer! En die lipstick, die kleur is echt mooi. Staat je ook goed!

 3. Ik heb beide producten, ik wist niet dat t een dupe van Velvet Teddy was.
  Blij dat ik dat nu weet want twijfelde al om deze te kopen.

  1. Haha dat scheelt weer! Zit geloof ik wel nog een ieniemienie verschil in. Ik heb Velvet Teddy zelf ook niet. Deze geeft me wel hetzelfde gevoel als dat ik had toen ik Velvet Teddy bij de Mac Store had geswatcht op mezelf.

 4. Haha, ik ben ook zo met bronzer, ik durf het eigenlijk vaak niet aan. Nu het in de ochtend langer donker is, al helemaal niet. Dan ben ik bang dat ik te veel opdoe en er op het werk als het eenmaal goed licht is achterkom dat ik er dus….juist….als oempa loempa bijloop. Dan maar liever bleek. Deze kleur staat je echter erg mooi, en de lipstick ook. Goed uitgezocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge