Roosjes nailart en de vlag voor Koningsdag

Met Koningsdag lak ik mijn nagels altijd oranje. Het leek me leuk om een roosjes nailart techniek eraan toe te voegen. Ik laat je zien hoe je roosjes kan maken op je nagels. Dit hoeft natuurlijk niet altijd in het oranje, elke andere kleur kan ook voor op de normale dagen. Een roosjes nailart maken is eigenlijk heel simpel, maar zo zien ze er niet uit!

De enige tools die je nodig hebt, zijn aluminiumfolie en een klein kwastje of een satéprikkertje. Een witte en groene nagellak zijn ook essentieel en in dit geval een oranje kleur nagellak natuurlijk ook.

Begin met een basecoat en twee laagjes van de witte nagellak (dit kan ook in een andere kleur).

Druppel wat oranje (of een andere kleur) nagellak op het stukje aluminiumfolie en doop met het kleine kwastje of sateprikkertje in de kleur en maak kleine rondjes. Vervolgens meng je de witte nagellak met de oranje nagellak op een ander stukje aluminiumfolie, zodat je een lichtere kleur krijgt. Maak hiermee kleine halve cirkel streepjes op de rondjes. Neem vervolgens de witte nagellak en maak hier ook kleine halve cirkels mee op de rondjes.

Met de normale oranje kleur en ga je nog een keer in de kleine halve cirkel streepjes. Neem de groene kleur en maak blaadjes aan de zijkanten van de roosjes. Vervolgens ga je daar ook weer heel lichtjes in met de witte kleur voor diepte.

Klaar is je roosjes nailart!

Maak het geheel af door er een laag snel drogende topcoat eroverheen te lakken. Neem een ruime hoeveelheid op het kwastje zodat de roosjes niet door elkaar gaan lopen.

Zoals ik al in de vorige nailart tutorial zei, kan een ombre effect ook met drie kleuren. Op deze manier maak ik nu dus de nederlandse vlag. Voeg hier ook een topcoat aan toe en verwijder de overtollige nagellak.

En zo ziet het resultaat er bij mij uit:

Heb jij je outfit al klaar liggen voor Koningsdag? Met deze nailart maak je hem in ieder geval helemaal compleet! 😉

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

6 reacties

    1. Valt mee hoor, doordat het geen rechte lijnen zijn, kan er niet veel misgaan! Je hoeft ook niet heel precies te werken, het lijkt al snel op een roosje 😉 De blaadjes zijn denk ik ‘t moeilijkste deel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge