Sans Soucis Glow Spray | Make-up fixatie met een glow!

glow spray

Een setting spray die ook nog eens een glow geeft? Dat klinkt heel erg goed. Ik gebruik niet standaard een setting spray, maar wanneer mijn hoofd er te poederig uit ziet, of wanneer ik mijn make-up extra goed en lang wil laten zitten, gebruik ik er wel eentje. De Glow Spray van Sans Soucis ziet er al uit als een feestje! Heel erg benieuwd of hij ook lekker werkt!

glow spray

Verpakking

De Glow Spray zit in een transparante sprayflacon. Dat is maar goed ook, want de spray heeft een prachtige kleur. Een licht roze parelmoer kleur. Wanneer je schudt gaat die parelmoer kleur ook mooi in elkaar over. Je ziet de kleine glittertjes voor de glow ook zitten in de flacon. Heel mooi om te zien al! Verder is het een normale spray. Het is altijd spannend of er druppels uitkomen of een zachte mist.

Werking

Sans Soucis belooft met de Glow Spray te fixeren, te verfrissen en te beschermen. Dat is is nogal wat!

Qua fixatie zorgt het ervoor dat make-up er niet meer poederig uit ziet en de make-up langer blijft zitten. Daarnaast zorgen de kleine glittertjes ervoor dat je huid een extra dosis glans krijgt. Die glow dus. Voor het verfrissen bevat de Glow Spray thermaal bronwater uit Baden-Baden en het bevat Aquacacteen voor meer hydratatie. Om te beschermen bedekt de Glow Spray de huid met een beschermend laagje tegen schadelijke fijnstoffen. De perzikbloesemextract beschermt de huid tegen irritatie, ontstekingen en vroegtijdige huidveroudering.

Hele lijst met beloftes eigenlijk en blijkbaar doet de Sans Soucis Glow Spray nog veel meer dan een glow geven en make-up fixeren. Of het echt huidveroudering, irritaties en ontstekingen tegen gaat zal lastig te zeggen zijn. Meerdere factoren spelen daarin mee en het is een op langer termijn effect.

In gebruik

Hierboven heb ik mijn make-up net helemaal afgerond en is het tijd om de Glow Spray te gebruiken. Spannend moment of je een zachte mist krijgt of dikke druppels. Dat laatste is in ieder geval ongewenst, want dan gaat mijn make-up uitlopen en was al het werk voor niks!

Nou na het sprayen ziet het er nog goed uit! De spray heeft niet een super fijne mist, maar ook geen dikke druppels die je make-up doen uitlopen. Het is lastig om het effect te zien op de foto. In het echt zie je wel de kleine glinster deeltjes terug komen op de huid. Het is echt een heel subtiel effect, maat zorgt inderdaad voor een glow. Het poeder effect verdwijnt ook gelijk. Daarnaast ruikt de spray ook nog eens heel lekker! Dat perzikbloesemextract ruik je dus ook echt!

Qua fixatie heb ik nog een dag de ene helft wel gesprayd en de andere helft niet. De foundation die ik op had bleef aan de ene kant beter zitten dan aan de andere kant. Het fixeert dus wel echt en je ziet ook het subtiele glow verschil met de kleine glinster deeltjes.

Ik heb nog wel eens ontstekingen (puistjes), ik heb niet echt gemerkt of dit minder is geworden sinds ik de spray gebruik. Moet zeggen dat ik hem ook niet consequent elke dag gebruik. Daarnaast zijn mijn puistjes vooral hormonaal en ligt het aan de stand van de maand hoeveel puistjes ik heb (rond mijn kaaklijn/kin).

Conclusie Sans Soucis Glow Spray

De Sans Soucis Glow Spray vind ik een hele fijne spray! Hij fixeert zeker en geeft ook een hele subtiele glow en haalt een poederig effect weg. De Glow Spray ligt lekker op de huid gedurende de dag. De adviesprijs ligt op € 9.95, wat ik een mooi prijsje vind voor 100 ml. Sans Soucis is online te koop en heeft ook offline verkooppunten. De spray is wel een gelimiteerde tijd beschikbaar!

Gebruik jij vaak een setting spray? Zo ja, welke?!

*Dit artikel bevat een product dat ik heb gekregen.

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge