Sleek | Cleopatra’s Kiss | Highlighting Palette

Sleek lijkt me al super lang een heel erg mooi merk, maar toch had ik er nog niks van. Bij andere bloggers zoals Tutje.nl & Makeuped.nl, zag ik dit highlighter palette al voorbij komen en deze leek mij ook erg mooi. Als onderdeel van m’n kerstpakket heb ik deze dus ook maar besteld! Benieuwd hoe Sleek Cleopatra’s Kiss eruit ziet? Lees dan zeker verder!

Ten eerste is de verpakking super mooi! Een gouden doosje met een mooie glans erin. Het sluit ook nog eens magnetisch. Dat vind ik altijd veel luxe uitstralen. Van binnen zit een vrij groot spiegeltje en er is een kwastje aanwezig. Die niet zo heel veel toevoegt verder.

cleopatras kiss

Het palette bevat vier highlighter kleuren. Ze hebben verder geen namen of nummers. Twee van de vier kleuren zijn in poeder vorm en de andere twee zijn in crème vorm. Linksboven en rechtsonder zijn de poeders en rechtsboven en linksonder zijn de crèmes.

Cleopatra's Kiss

De kleuren hier gaan van links naar rechts en van boven naar onder. De eerste drie zijn goudtinten. Waarvan de tweede nog net wat donkerder is en meer een brons kleur is. De laatste kleur is een champagne roze kleur. Met dit soort palettes vind ik het altijd mooi om de kleuren met elkaar te mengen. Zo breng ik bijvoorbeeld eerst een crème highlighter aan als basis en ga ik erover heen met een poeder highlighter.

Cleopatra's Kiss

Hierboven heb ik dat ook gedaan. Ik heb eerst de creme highlighter van linksonder aangebracht en daarna de de gouden poeder highlighter van linksboven. Vaak gebruik ik ook de twee poeder kleuren door elkaar. Dat geeft ook een heel mooi effect.

Alleen de crème kleur rechtsboven gebruik ik niet zoveel, die is eigenlijk net te donker voor mijn huid. Het is wel een mooie kleur om als basis te gebruiken bij een ooglook.

Conclusie Sleek Cleopatra’s Kiss Highlighting Palette

Het Cleopatra’s Kiss highlighting palette is niet alleen een beauty om te zien, maar ook een beauty eenmaal aangebracht. Het kwastje gebruik ik trouwens niet, dit soort kwastjes vind ik zelf nooit zo goed werken. Met een meerderheid aan goud tinten is het een vrij warm palette, door met de rozige kleur te mengen kan je het wel meer koel krijgen. Zijn gouden highlighters niet je ding, dan kan je deze beter overslaan. Toch zonde als je maar één kleur hieruit mooi gaat vinden. Ik gebruik de Sleek Cleopatra’s Kiss Highlighting Palette in ieder geval met veel plezier! Sleek is onder andere te koop bij ICI Paris. Het palette kost € 14.99.

Heb jij al iets van Sleek?

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge