Video: Smokey Eyes met het Morphe Brushes 35O2 Palette

smokey eyes

Benieuwd hoe ik de smokey eyes uit het artikel over de Tailored Lashes had gemaakt? Ik heb er een video van gemaakt! De look is niet helemaal geworden wat ie in het artikel was, maar het filmen zelf vond ik al een hele onderneming. Het bewerken ook, beide doe ik normaal eigenlijk nooit! Het is dan ook echt een probeersel deze eerste video!

Voor nu nog een video zonder gesproken tekst, dat vond ik nog wat te awkward worden. Dus er zit een lekker muziekje onder en je moet het maar even zelf bekijken! Voor geschreven uitleg kan je ook naar het artikel waar ik smokey eye maakte voor mijn halloween look.

Laat me weten wat je van de video en de smokey eyes vindt!

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge