Taupe Renaissance | Warme date (night) look

Heb je een date? Ga je uit? Houd je van warme kleuren? Kijk dan zeker even verder hoe ik deze make-up look heb gemaakt! Het is geen hele heftige look, maar toch specialer dan alleen een mascaraatje op doen. ‘Taupe Renaissance’ verwijst naar de lipstick kleur Taupe van MAC en het oogschaduw palette Modern Renaissance van Anastasia Beverly Hills. Daarnaast heb ik gebruik gemaakt van een cut crease!

Ooglook ‘Taupe Renaissance’

De volgende kleuren heb ik gebruikt uit het Modern Renaissance palette van Anastasia Beverly Hills:

Highlighter: Tempera
Crease: Raw Sienna, Realgar, Red Ochre, Cyprus Umber
Outer-V: Cyprus Umber
Bewegend ooglid: Primavera, Realgar
Onderste wimperrand: Antique Bronze, Primavera

Ik ben begonnen met de crease kleuren, deze heb ik opgebouwd van de lichtste kleuren vrij ruim aanbrengen tot het steeds dunner aanbrengen van de donkere kleuren. Ik begon met Raw Sienna als transitie kleur in de crease. Daarna bracht ik Realgar aan voor meer diepte. Ook bracht ik nog Red Ochre aan voor meer diepte in de crease en als laatste voegde ik Cyprus Umber toe in de crease, zodat de cut crease goed zou uitkomen. Telkens wanneer ik een kleur aanbreng, blend ik dit goed uit.

Vervolgens heb ik de cut crease gemaakt, hierdoor word je ooglid vergroot. Ik doe dit met een plat concealer kwastje en Liquid Camouflage Concealer van Catrice in de kleur 010. Ik ben tot voorbij de helft van mn ooglid gegaan met de concealer. De bovenste rand zit dus net voorbij je crease. Vandaar dat de crease kleuren vrij hoog moeten zitten.

Hierna heb ik Primavera op het bewegend ooglid aangebracht. Deze gouden kleur maakt de look. Cyprus Umber heb ik als outer-v kleur gebruikt. Om de overgang van goud naar donkerbruin wat te verzachten heb ik Realgar gebruikt op het buitenste deel van mijn ooglid tussen deze twee kleuren in. Ik blend dit netjes, zodat het in elkaar over loopt.

Antique Bronze heb ik aangebracht op het buitenste deel van mijn onderste wimperrand gedaan en Primavera op het binnenste deel. Tot slot heb ik Tempera gebruikt als Highlighter kleur onder mijn wenkbrauw en in mijn ooghoek.

Als eyeliner gebruik ik eentje van Essence. De Super Precise Eyeliner in Black. Voor mascara heb ik een combinatie gedaan. Eerst de Maybelline Total Temptation Macara en daarna de Catrice Glam and Doll Mascara.

Basis ‘Taupe Renaissance’

Als foundation gebruik ik nog altijd de L’Oréal True Match Foundation, ik combineer de kleuren Ivory Rose en Vanille Rose met elkaar. Deze foundation gebruik ik al ruim tien jaar! De Liquid Camouflage Concealer van Catrice in de kleur 010 gebruik ik ook onder de ogen op onzuiverheden die nog doorlaten. Ik poeder af met Essence All About Matt! Fixing Compact Powder.

Mijn wenkbrauwen kleur ik in met de Catrice Eyebrow Set, ik gebruik enkel de lichtste kleur. Die kleur matcht perfect bij mijn haarkleur. Ik gebruik een schuin afgesneden kwastje om ze in te kleuren en ik doorkam ze nog even met een spoolie.

Cheeks ‘Taupe Renaissance’

Als contour gebruik ik de Contour Powder van Etos in Light/Medium. Dit breng ik aan onder mijn jukbeenderen en op mijn voorhoofd. De blush die ik hier op heb is uit het NYX Sweet Cheecks Blush Palette, de derde kleur van boven. Om het af te maken is er natuurlijk nog een highlighter nodig! Soft and Gentle van MAC vond ik mooi voor bij deze look en heb ik hier dus gebruikt.

Lipstick ‘Taupe Renaissance’

Taupe Renaissance

Hier kan ik heel kort over zijn, bij deze warme look heb ik de warme kleur Taupe gematcht van MAC. Een mooie kleur die niet te fel is, maar wel opvallend.

Maak jij je look specialer wanneer je een date (night) hebt?

Credits voor de titel gaan naar Make-up e.d.

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge