ÜNT Peel Off Base Coat ‘Ready For Takeoff’ | Handig of juist onhandig?

ÜNT Peel Off Base coat

De laatste tijd ben ik obsessed met de nagel video’s van SimplyNailLogical. Ook al doet ze tegenwoordig niet zoveel nail-art meer, heb ik de laatste tijd aardig wat oudere video’s terug gekeken. Daarin kwam steeds weer ÜNT Peel Off Base Coat in terug. Dit gebruikt ze als basis en hierdoor komt de nailart er super makkelijk weer vanaf. Super handig dus wanneer je voor je nailart glitters gebruikt of gellack. Aangezien dit een bitch is om fatsoenlijk van je nagels af te krijgen.

ÜNT Peel Off Base Coat

Uit haar video’s begreep ik dat zij wel een paar dagen met de manicures kan doen, ik hoop dat het bij mij toch niet binnen een dag er al af is. Een peel off base coat heeft toch als functie om je lak er gemakkelijk vanaf te krijgen, in plaats van langdurig laten zitten. De beste peel off base coat volgens SimplyNailLogical is dus de ÜNT Peel Off Base Coat ‘Ready for Takeoff’. Ik kocht deze via eBay voor een tientje.

ÜNT Peel Off Base Coat

Test 1: Nailart met gellack

Om in de stijl van SimplyNailLogical te blijven heb ik een nailart met holografische poeder. Het beste is om dit op een no wipe off gel toap coat aan te brengen. Zelf heb ik een haat liefde verhouding met gellack, het effect is echt mooi en blijft lang zitten. Alleen eraf halen is echt een bitch en m’n nagels gaan dan naar de tering.

Hier heb ik de ÜNT Peel Off Base Coat als basis gebruikt. Twee laagjes normale zwarte nagellak, de gel topcoat. Deze een minuutje laten curen onder een LED lamp. De holografische poeder kan daarop aangebracht worden, daarna weer sealen met gel topcoat en klaar!

ÜNT Peel Off Base Coat

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan hier uren naar blijven kijken! Zo mooi in goed licht!

Hoe lang blijft het zitten?

Na dag 1 had ik al wat chips in m’n nagels:

De volgende dag kwam de lak er ook al vrij snel ervan af:

Het is wel leuk dat je nailart er in z’n geheel ervan af komt, zo kan je net als SimplyNailLogical een peely bag maken 😛

Test 2 Glitter nagellak:

De ÜNT Peel )ff Base Coat heb ik ook getest met normale glitter nagellak. Hierbij had ik ook dat de lak na één dag van mijn nagels af kwam.

Conclusie ÜNT Peel off Base coat:

De ÜNT Peel Off Base Coat doet wat hij moet doen. Super makkelijk je lak van je nagel af laten peelen. Ik vind het alleen jammer dat het zo snel en makkelijk al eraf peelt. Langer dan een dag kan ik er niet mee doen. Het is dus super handig als je als (nagel)blogger vaak je nagels lakt voor verschillende kleuren lakjes. Of wanneer je zelfs de verschillende kleuren van gellak wil laten zien, zonder dat het moeilijk eraf halen is. Wanneer je een gek feestje hebt en je nagels wilt voorzien van allerlei gekkigheden en glitters, is het een voordeel dat je het de dag erna weer super makkelijk eraf kan halen. Het is me wel een mysterie hoe SimplyNailLogical meer dan één dag met haar manicure kan doen als ze de ÜNT Peel Off Base Coat gebruikt. Van zachtjes stoten ontdoet de lak al.

Al met al, super handig als je maar heel kort een bepaalde lak of manicure draagt. Wil je langer van je nagellak genieten, dan raad ik je aan om dit artikel nog eens te lezen!

Gebruik jij wel eens een peel off base coat?

 

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge