Urban Decay | Born to Run | Oogschaduw palette + 2 ooglooks

born to run

Op het laatste moment zwichtte ik alsnog voor dit oogschaduw palette tijden de 40% kortingsactie van ICI Paris een tijdje terug. Ik ging voor het Born to Run palette van Urban Decay. De kleuren zijn heel divers en dus ideaal om meerdere soorten looks mee te maken. Ik heb dan ook voor dit artikel twee looks gemaakt!

born to run

Urban Decay Born to Run

Het doosje heeft allemaal plekken erop staan, best wel uniek en weer eens wat anders. Met de naam ‘Born to Run’ is het misschien de bedoeling dat je overal heen moet joggen, maar dat sla ik zelf liever over ūüėČ Wel lijkt het me een ideaal palette om mee te nemen op reis! Dus voor ‘on the run’.

born to run

Het heeft namelijk een spiegel aan de binnenkant, dat scheelt weer eentje apart meenemen en heel veel verschillende kleuren! Dus je kan er alle kanten mee op.

Swatches

Laten we eerst eens kijken hoe de kleuren zijn en hoe de pigmentatie is!

born to run

Wat zijn deze kleuren toch mooi en bijzonder! De pigmentatie is over het algemeen heel erg goed! Sommige kleuren zij beter gepigmenteerd dan andere. Vooral de shimmers doen het heel goed, bij sommige matte kleuren moest ik meer moeite doen voor een mooie swatch. De grootste vraag is natuurlijk hoe doen ze het op het oog!?

Ooglooks

 

Crease: Weekender, Still Shot, Punk
Bewegend ooglid: Big Sky, Radio
Onderste wimperrand: Stranded, Double Life
Highlights: Breakway

Overig:
Essence Super Precise Eyeliner Black
L’Oréal Miss Manga Punky Mascara Black
Hema Eyebrow Pomade Blonde

 

Crease: Hell Ride, Good As Gone
Bewegend ooglid: Wanderlust, Drift
Onderste wimperrand: Guilt Trip
Highlights: Accelerate, Breakaway

Overig:
Essence glitter liner
L’Oréal Miss Manga Punky Mascara Black
Hema Eyebrow Pomade Blonde

Meestal ben ik niet zo van de groen en blauw tinten, maar deze in het palette zijn echt precies goed! Passen wel goed bij mijn groene ogen en vloeken niet zo erg zoals blauw en groen normaal wel doen.

De eerste look is iets wat ik normaal zou dragen, de tweede look was ik lekker aan het spelen ermee. Zoals je ziet kan je er wel hele bijzondere looks mee maken, maar meer casual is ook gewoon mogelijk.

born to run

Conclusie Urban Decay Born to Run

De kleuren zijn echt intens. Vooral de shimmers. Die zijn echt fantastisch. Sommige matte kleuren zijn op het oog ook minder gepigmenteerd zoals ik op mijn hand ook had. Ze blenden mooi en makkelijk met elkaar. De oogschaduw blijft wel de gehele dag goed zitten. Ik ben stiekem heel erg blij dat ik toch nog zwichtte voor dit palette op het allerlaatste moment dat die korting er was. 

Ben jij op die dag nog gezicht voor een mooi palette?

 

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge