Blog verjaardag! LvanR bestaat 2 jaar + winactie (gesloten)

Het is alweer precies twee jaar geleden dat het eerste artikel op LvanR.nl online kwam! Tijd voor een feestje!! Ik had ook niet verwacht dat ik dit zo lang zou volhouden! Vroeger kon ik een dagboek al niet bijhouden, misschien was dat wel gelukt als dat alleen maar over make-up zou gaan.

Dus wie jarig is, trakteert! Om in het verjaardagsthema te blijven maak je kans op een verjaardagskalender. Het leuke eraan is, dat je hem helemaal zelf kan samenstellen. 

Mijn eigen verjaardagskalender heb ik in het teken gezet van mijn blog. Met foto’s en looks die ik zelf heb gemaakt en trots op ben! Kan iedereen bij mij op de wc ervan genieten. Je kan natuurlijk van vanalles een verjaardagkaleder maken, dat is verder helemaal aan jou! Een vakantie? Vrienden en/of familie, een hobby? Doe ermee wat je wil!

De kalender is zonder jaartal en vaste data, dus je kan hem elk jaar weer opnieuw gebruiken. Handig!

Hierboven heb ik bijvoorbeeld zelf een achtergrond toegevoegd, maar je kan ook standaard achtergrondjes kiezen zoals ik bij de rest van de maanden heb gedaan.

Een fotokalender maken is heel makkelijk. Ik raad je aan om de offline software te downloaden, dan is er een stuk meer mogelijk dan met de online software.

Hoe ding je mee aan deze kalender? 
  • Volg mij op Instagram.
  • Laat hieronder een reactie achter met daarin waarvan jij een kalender zou maken en laat een geldig email adres achter.
  • Je kan meedoen t/m 20 maart, daarna kies ik een winnaar uit die van mij een bericht krijgt.
Waar maak je kans op?

verjaardagskalender

Doe je mee?!

*Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

10 reacties

  1. Ik twijfel nogal. Iets met astrologie, dierenprintjes of met leuke spreuken (Rumag, LOESJE). In elk geval een erg leuke prijs.

  2. Gefeliciteerd! Leuk zo’n kalender, ik kies voor foto’s van opa’s en oma’s en andere familieleden. Zo zien mijn dochters wie hun familie is 🙂

  3. Gefeliciteerd! ik zou een kalender voor mijn schoonmoeder maken met foto’s van alle vakanties die we samen hebben gemaakt.

  4. Gefeliciteerd!!! Nog net op de valreep lees ik? ik doe graag mee. Ik zou er mooie hardloopherinneringen in verwerken, lijkt me super. Groet, Aline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge