Nike Sneakers Wishlist: Nike Air Max 1 | Mijn Favoriet!

Nike Sneakers

Al sinds ik een klein meisje was, hield ik van sneakers, zeker ook van Nike sneakers. Vroeger op vakantie waar mijn ouders heuse bergschoenen droegen en deze ook voor mij hadden voor de lange wandelingen die we maakten, verkoos ik mijn Nikes daarboven. Comfort aan je voeten, er uren lang mee kunnen lopen zonder pijn, ik vond en vind dat top! En paar jaar geleden herontdekte ik Nikes weer en op het moment heb ik zeven paar Nike sneakers in mijn bezit. Drie daarvan zijn Nike Air Max 1, mijn favoriete model. Deze zitten voortreffelijk. Mijn collectie loopt misschien een beetje uit de hand… Alsnog heb ik wel een wishlist met Nike sneakers die ik nog zou willen!

Aantal paren uit mijn eigen collectie:

Mijn eerste (bewuste, geen idee welke modellen ik vroeger had) Nike Air Max 1 paar. Het is eigenlijk een mannen model. Qua Nike sneakers vind ik dat alles unisex is. Met mijn maat 41 kan ik altijd bij beide kanten kijken. Stiekem vind ik de mannen modellen ook net wat lekkerder zitten. Ze zijn net wat breder dan de vrouwen modellen. Mijn voeten zijn ook breed, eigenlijk zijn het gewoon net mannenvoeten. Onderhand heb ik in dit paar gaten in de zolen gelopen en gebruik ik ze alleen nog als klusschoenen.

Mijn derde Nike Air Max 1 paar. Ze zijn grijs suede en mijn vriend heeft zelfde! Wij zijn stiekem soms zo’n ANWB stel met dezelfde dingen. Zoals dit paar schoenen, we hebben ook een zelfde t-shirt en we hebben ook dezelfde skinny jeans gehad. Sommige dingen zijn gewoon heel erg unisex 😉 Stiekem zijn het wel mannen artikelen die ik ook aankan.

Het duurde even voor ik een goed paar witte sneakers had gevonden. Niet heel gek dat het weer Nike sneakers waren. Deze vind ik ideaal in de zomer en voor onder jurkjes. Ook al is het misschien niet zo leuk als een hakje of een ballarina. Ik vind het wel leuk genoeg staan plus ik kan er de hele dag op lopen!

Nike Sneakers Wishlist:

Nike Air Max 1Nike Air Max 1 Black/Brown

Nu ik mijn ideale witte sneaker heb gevonden, ben ik eigenlijk nog op zoek naar een all black sneaker. Zonder witte zool dus! Met het winterweer gaan de panties weer aan en vind ik een zwarte sneaker daar weer beter onder staan. Op het moment heb ik alleen zwarte sneaker paren met een witte zool. Op dit paar heb ik al een tijdje mijn oog op laten vallen. Ook al is de onderste zool nog bruinig, is het verder precies wat ik zoek!

Nike Air Max 1

Nike Air Max 1 Premium SC Bordeaux

Daarnaast vind ik rood echt een toffe kleur. Ik zag dit bordeaux rode paar een tijdje terug al in de winkel en het trok meteen mijn aandacht. Dit paar is van suède en heeft een gouden Nike logo. Ik vind gouden details op producten heel chique staan. Daarnaast is dit naast zwart ook echt ‘mijn’ kleur. Mijn garderobe bestaat voornamelijk uit zwart, bordeaux rood en donker blauw.

Nike Air Max 1

Nike Air Max 1 Red/Grey/Navy

Naast dat deze fel rode Nike sneakers top zouden staan bij mijn fel rode winterjas, vind ik ze er echt super leuk uit zien. Ik draag dus niet heel veel kleur, maar ik vind fel rood wel echt tof en ik kan het hebben. Daarnaast is het gelijk een eyecatcher bij een zwarte outfit (die ik graag draag)!

Nike Air Max 1

Nike Air Max Premium Beige/Pink/White

Licht roze is echt niet mijn kleur eigenlijk, ik word er met mijn lichte huidje heel bleek van, maar dat is het mooie van schoenen (of broeken). Het is van je gezicht af, dus dan maakt het niet bleek. Ik vind licht roze wel echt een leuke kleur, zeker als schoen trekt het me de laatste tijd erg aan. Het lijkt me alleen wel weer lastiger combineren met m’n kleding.

Draag jij graag sneakers?

* Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking.

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

6 reacties

    1. Haha ja gelukkig gaat zwart overal goed bij. Bij bordeaux staat dit inderdaad ook erg mooi! Ik houd heel erg van comfort aan mijn voeten haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge